• Koen AOV - Specialist in ArbeidsOngeschiktheidsVerzekering
  • Koen AOV - Specialist in ArbeidsOngeschiktheidsVerzekering
  • Koen AOV - Specialist in ArbeidsOngeschiktheidsVerzekering
  • Koen AOV - Specialist in ArbeidsOngeschiktheidsVerzekering

Verbeteren of onderhouden van bestaande AOV of afsluiten van een nieuwe AOV? Wij helpen u!

Dienstverlening

Bestaande AOV's

De meeste bestaande AOV’s worden niet (goed) onderhouden. Daardoor past de dekking niet meer met de huidige situatie. Ook is de premie vaak onnodig hoog, vergeleken met de huidige premies. Wil je weten of jouw dekking nog goed is en/of de premie lager kan? Mail dan het laatste polisblad naar koen@koenaov.nl voor een vrijblijvend vergelijk.

 

Nieuwe AOV's

Wil je weten wat er mogelijk is, en welke premie daarbij hoort? Vraag dan per email een quickscan aan. Voor € 100 voorschot op de advieskosten krijg je een goed voorstel met de laagste premie. Dat voorstel is gebaseerd op een uitgebreid marktonderzoek, met een vergelijk met de meeste verzekeraars in Nederland. Daardoor betaal je nooit te veel premie. Ga je akkoord met het voorstel? Dan kost de rest van het adviestraject t/m acceptatie en polisopmaak aanvullend € 750.

 

Full service-abonnement

Als de polis eenmaal ingaat is Koen AOV jouw tussenpersoon. Daarbij hoort een zorgplicht, die jou de zekerheid biedt dat de polis regelmatig wordt onderhouden. Dat kost € 35 per maand (of € 385 per jaar).

Wat krijg je hiervoor?

  1. Jaarlijks onderhoud zodat de polis passend blijft. Eventuele mutaties worden verzorgd. Zoals bijvoorbeeld een stijging van het verzekerd bedrag volgens het optierecht.
  2. Andere tussentijdse mutaties (bijvoorbeeld andere einddatum, wachttijd, indexatie of beroep!) worden op verzoek ook geregeld.
  3. Om de 3 jaar een marktonderzoek. Hierbij wordt door de tussenpersoon actief gezocht naar een lagere premie. Dat kan bijvoorbeeld door opnieuw aanvangskorting aan te vragen.
  4. Agendering belangrijke (contract) data, om eventueel over te stappen.
  5. En als je arbeidsongeschikt raakt, wordt je goed geholpen met het aanvragen van de uitkering.

 

Basis service-abonnement

Soms zijn er minder werkzaamheden te verwachten. Bijvoorbeeld voor een AOV met alleen dekking bij een ongeval. Dat kost dan slechts € 20 per maand.